Medi ambient

Dos vivers de Xàbia presten arbres monumentals

Adreçats per a les rotondes d'entrada, la regidora de Medi Ambient agraeix la cooperació amb el municipi

El departament de Serveis i Medi ambient de l'Ajuntament de Xàbia ha instal·lat uns arbres ornamentals en les dues rotondes provisionals de la carretera del Cap la Nao-Pla. Com ha destacat l'edil responsable d'ambdues regidories, Doris Courcelles, aquesta evident millora en la imatge de les infraestructures viàries ha sigut possible gràcies a la col·laboració de dos vivers del municipi, que han prestat l'arbrat com a mostra de cooperació amb l'Administració en temps de crisi. Courcelles ha agraït aquest gest d'ambdues societats i mostrat el seu desig que siguen exemple per a més empresaris, perquè la col·laboració entre tots permeta convertir Xàbia en un municipi més atractiu.

La donació dels vivers ha estat d'una olivera monumental i quatre oliveres més xicotets i un exemplar monumental de xorisia, també conegut com l'arbre botella. Aquesta espècie subtropical, una vegada arrelat necessita poca cura i té una bonica floració a l'hivern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.