Medi ambient

El BLOC de Dénia demana més cura amb l'arbrat i la jardineria de la ciutat

Critiquen que les palmeres del Passeig de Saladar estan sense podar i molesten els ciutadans

Anuncien la remodelació de les jardineres del carrer La Via però només n'arreglen un parell

El BLOC de Dénia s'ha queixat de la poca cura que l'equip de govern té en el manteniment de l'arbrat i la jardineria de la ciutat. El regidor Josep Crespo, s'ha referit concretament a dos exemples: les palmeres del passeig del Saladar i les jardineres del Carrer La Via.

Crespo s'ha referit a què el passat mes de juliol els edils Juan Carlos Signes i Pepa Font visitaren les jardineres del carrer la Via i es van fer la foto davant d'una d'elles que estava acabada d'arreglar. Casualment, en aquesta mateixa zona, dos mesos després, continua estant arreglada aquesta mateixa jardinera, la que està més a prop del parc, però no cap de les altres. En la mateixa línia, Josep Crespo, ha criticat que les palmeres del Passeig del Saladar estiguen sense podar.

Per aquests motius, el regidor del BLOC demana a l'equip de govern que tinguen més cura en el manteniment de l'arbrat i de la jardineria, sobretot si es té en compte que d'aquest servei de poda i manteniment de palmeres i arbres se n'encarrega una empresa externa i que, per tant, costa mes diners que si ho feren els treballadors de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.