Medi ambient

Compromís per Paterna critica la retirada d'un ecoparc de la Canyada

La coalició alerta de la possible proliferació d'abocaments i escombraries d'obres domèstiques en qualsevol lloc per la manca de lloc específic per a dipositar-les

Compromís, després de les queixes veïnals sobre la retirada del miniecoparc de la Canyada, considera que aquest fet és un nou colp a la desprotecció que pateix el medi ambient en el poble de Paterna, ja que amb la seua desaparició està provocant-se directament que el Parc Natural del Túria i zones periurbanes vegen un augment del seu deteriorament. Això és una nova mostra que, a l'hora de prioritzar, el medi ambient no és fonamental per al Partit Popular.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “vivim hores baixes en la cultura mediambiental del municipi, ja que ahir denunciàrem que desapareix la Unitat Policial de Medi Ambient, a més de recordar que ja no hi ha Ecoparc en el poble, i hui ens trobem amb la supressió del miniecoparc de la Canyada. Es veu que les ments pensants d'aquest equip de govern del Partit Popular no han valorat la possible proliferació d'abocaments i escombraries d'obres de les vivendes, que es deixaran ara en qualsevol lloc per la manca d'unes instal·lacions adequades, com fins ara ho era el miniecoparc”.

Ramón destaca que “a este desficaci cal afegir el malbaratament energètic que contemplen els pressupostos municipals de 2012, que prompte s'aprovaran definitivament, i on per exemple la despesa en consum elèctric puja 1.721.650,83 € , un 127% més respecte a 2011”.

Tanmateix, el regidor Ramón recorda que “encara està pendent que s'elabore un manual de bones pràctiques mediambientals per a implantar un sistema de gestió mediambiental en l'ajuntament, proposta de Compromís feta via moció en octubre i que va comptar amb el consens de tots els grups polítics. Sembla que el medi ambient només és una ferramenta de màrqueting tal i com ve demostrant el PP en la seua pràctica habitual”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.