Medi ambient

El parc natural de la Serra de Mariola fa 10 anys

La direcció del parc ha editat un vídeo amb motiu de la celebració

  • Camps de gira-sol a la Serra de Mariola. ARXIU.
  • VÍDEO: Documental del Parc Natural de la Serra mariola

Amb motiu del compliment del 10é aniversari de la declaració oficial del parc natural de la Serra de Mariola, la direcció d'aquest espai natural ha editat un vídeo commemoratiu d'aquesta efemèride que va permetre la protecció de forma oficial aquest gran espai natural comprés entre 7 termes municipals entre les demarcacions de València i Alacant.

La declaració del parc natural de Serra Mariola va quedar reflectida al Decret 3/ 2002 de 8 de gener i en el mateix es contempla la protecció oficial de la flora i fauna característiques de la zona, així com determinats aspectes socioculturals de l'entorn com poden ser les caves o pous de neu, com la Cava Gran d'Agres o d'En Miquel, i d'altres construccions pròpies com les masies. Avançant en el temps, la Generalitat també va determinar l'habilitació del Centre d'Interpretació d'aquest espai natural que, com és sabut, es troba emplaçat a la masia d'Ull de Canals al terme municipal de Banyeres de Mariola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.