Medi ambient

Operaris de la brigada de Morella treballen per a desfer les plaques de gel

Els principals carrers de Morella i els accessos estan nets, encara que es recomana precaució a l'hora de circular amb vehicles

La brigada municipal de Morella i la Policia Local porten diverses hores treballant per a eliminar les plaques de gel dels distints carrers i els principals accessos al municipi. En total, una vintena d'operaris s'han mobilitzat des de primera hora perquè, a estes hores, els carrers estiguen nets i es puga circular sense complicacions per la localitat.

Els principals mitjans utilitzats han sigut el vehicle de la Policia Local amb una pala, el repartiment de sacs de sal pels distints carrers amb 4x4s i diversos grups d'operaris tirant eixa sal per a desfer les plaques de gel. Cal recordar que a l'observatori meteorològic de Morella es va registrar una precipitació de 6,5 litres per metre quadrat en forma de neu, durant la jornada d'ahir. Les baixes temperatures d'esta passada nit, on s'ha aplegat a una mínima de 1,5ºC negatius ha fet que el municipi es desperte amb plaques de gel en la totalitat dels carrers. Per això, des de primera hora del matí, els operaris han centrat el seu treball a netejar els principals punts de la localitat.

El primer tinent d'alcalde del municipi, Rhamsés Ripollés, afirma que “la tasca més important avui era desfer les plaques de gel per a evitar els problemes de circulació i millorar l'accessibilitat”. A més, indica que, a esta hora, “els vehicles poden circular sense molts problemes perquè els carrers estan nets, tot i que encara així, cal tindre precaució”.

Respecte a la circulació, cal afegir que durant esta setmana romandrà tallada l'eixida pel Portal dels Estudis, a causa de les obres del Túnel del Parador. Per això, el carrer Blasc d'Alagó tornarà a utilitzar-se en doble sentit, tal com ha ocorregut quan s'han escomés les obres de reurbanització d'este vial o de la Plaça Colom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.