Medi ambient

Morella participa en l'assemblea d'Energies Renovables

L'Associació rebutja el decret del Ministeri que eliminarà les primes de les renovables.

La vila continua treballant per a obtindre més recursos en estos moments de dificultats econòmiques

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, ha participat en la segona assemblea de l'Associació Municipis amb Energies Renovables, celebrada a Madrid. En ella, l'edil ha defés els interessos de la localitat dels Ports i destacava la importància de “mantindre la unió per a continuar avançant en la defensa del territori front a les grans empreses que s'aprofiten dels recursos”. L'Assemblea ha mostrat el seu rebuig al nou decret del Govern, pel qual s'eliminaran les primes en les instal·lacions d'energies renovables.

El consistori morellà considera “desencertada” esta mesura estatal, ja que “paralitzarà els projectes de parcs eòlics pendents en la comarca i es donarà una mala imatge de cara a l'exterior que frena l'arribada d'inversors”, apuntava Ripollés. Per això, el regidor explica que “la Generalitat ha aplicat amb lentitud el Pla Eòlic i, ara que per fi estava adjudicat, este decret del Govern frenarà les inversions, el que és negatiu per al desenvolupament econòmic d'els Ports”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.