Medi ambient

L'Ajuntament instal·larà reductors de flux energètic a Silla

L'Àrea de Contractació Administrativa impulsa noves mesures per reduir els costos en consum elèctric en edificis i enllumenament públics

La Diputació de València ha concedit una subvenció a l'Ajuntament de Silla. Esta vegada és tracta d'una ajuda per tal de reduir costos en matèria de consum elèctric. La principal mesura que el consistori municipal vol prioritzar és l'execució de reductors de flux energètic per reduir el cost de la factura elèctrica, que a Silla té actualment un cost anual de 500.000 euros.

Les fonts municipals asseguren que s'estan implantant aquests reductors de potència que aconseguiran, en principi, que es produïsca un estalvi en la factura elèctrica en relació amb l'enllumenat públic. Aquests reductors de flux es troben en execució i la seua instal·lació pot arribar a reduir en un 10% el consum d'energia elèctrica.

D'altra banda, l'Ajuntament de Silla també durà a terme la formalització d'un nou contracte amb una altra empresa elèctrica que li suposarà una rebaixa substancial de la factura elèctrica que ha d'abonar periòdicament. Tot i això, no s'han donat dades exactes respecte aquesta rebaixa.

Aquestes mesures per fer possible la reducció de la factura elèctrica també es completarà amb un programa d'eficiència energètica que, des del mateix ajuntament i des de la Regidoria de Contractació Administrativa, s'està posant en marxa conjuntament amb la Diputació de València. Les actuacions consisteixen en la instal·lació de lluminàries més eficients i de menor consum, tant en edificis públics com en enllumenat exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.