Medi ambient

Una associació d'Alzira guanya la sentència contra la benzinera

Els grups de l'oposició acusen l'alcaldessa de silenciar la sentència del Tribunal Superior de Justícia

L'Associació de Veïns l'Alborxí de la localitat d'Alzira ha aconseguit conscienciar la població de tota la problemàtica que ha voltat l'estació de benzina de l'Avinguda Lluís Suñer i ha aconseguit una sentència favorable del Tribunal Superior de Justícia perquè s'elabore un pla per traslladar les estacions de servei fora del nucli urbà.

Els grups municipals del PSOE, Coalició Compromís i Esquerra Unida en l'Ajuntament d'Alzira, exigeixen a l'equip de govern que convoque una comissió informativa sobre les actuacions que s'han de realitzar en l'estació de servei de l'avinguda Lluís Sunyer.

Des dels grups de l'oposició lamentem que la Sra. Bastidas no haja informat ni públicament ni a la resta de forces polítiques de la sentència de novembre del 2011 del Tribunal Superior de Justícia que obliga a la descontaminació de la zona.

També han demanat que l'alcaldessa d'aquesta localitat de la comarca d ela Ribera, explique les actuacions que ha de realitzar l'Ajuntament per fer efectiva la sentencia dictada a favor de l'Associació de Veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.