Medi ambient

S'aprova la moció del Bloc d'Alaquàs sobre la recollida d'oli domèstic

La proposta ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups polítics del Consistori

El ple del passat dijous 26 d'abril va aprovar per unanimitat les dues mocions presentades pel grup municipal del Bloc-Els Verds d'Alaquàs.

La primera que va ser aprovada fou la d'iniciar la implantació en el nucli urbà, contenidors destinats a la recollida selectiva i reciclatge d'olis domèstics. Així com portar a terme una campanya de conscienciació ciutadana per animar a la gent a no llençar l'oli a l'aigüera, fet que contamina enormement.

La segona moció aprovada va ser la de realitzar la redacció d'un Reglament de Comunicació Democràtica i Publicitat Institucional que deu regular entre altres aspectes la inserció de publicitat institucional, les campanyes de publicitat institucional i el contingut de la web municipal i les xarxes socials.

El portaveu del Grup Municipal del Bloc-Els Verds d'Alaquàs ha assenyalat que “mentre els dos partits majoritaris presenten al plenari mocions que res tenen a veure amb les competències municipals, des del Bloc-Els Verds continuarem treballat per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.