Medi ambient

Tavernes celebra haver recuperat la bandera blava

L'Ajuntament ha celebrat amb gran satisfacció recuperar les dues banderes blaves de la platja

La Fundació d'Educació Ambiental (FEE), dins del marc de la “Campanya Bandera Blava” desenvolupada en el 2012, ha concedit a Tavernes de la Valldigna el distintiu de bandera blava a la “Platja de la Goleta” i a la genèrica “Platja de Tavernes de la Valldigna”. D'aquesta manera, Tavernes recupera la bandera blava que havia perdut.

Amb aquest reconeixement, els dos trams urbanístics en que es divideix la platja de Tavernes demostren l'acompliment total amb les exigències ambientals, d'accessibilitat, de qualitat de l'aigua i amb la excel·lència dels serveis que ofereix als residents i visitants.

La platja de Tavernes de la Valldigna oferirà als visitants de l'estiu una Avinguda de la Marina remodelada, dos nous pàrquings i més oferta d'oci amb els sis xiringuitos i, a més, el llac de la Goleta en òptimes condicions de salubritat.

Els esforços de l'Ajuntament s'han dirigit també a remodelar l'entrada principal mitjançant el Pla de Xoc de la Diputació, entitat que via subvenció i dins dels Plans Provincials d'Obres i Serveis del 2012 també col·labora en la reurbanització dels voltants del carrer Santa Maria de la Platja, on hi ha la placeta que acull l'església de la platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.