Medi ambient

El PP de Tavernes denuncia abocaments a la Sèquia Mare

Demanen que el govern local done explicacions sobre aquestes aigües brutes procedents d ela depuradora del Camí Marenys

Els components del PP de Tavernes d ela Valldigna han denunciat el fet que durant els darrers dies, s'han abocat aigües residuals sense tractar, procedents de la depuradora dels Marenys cap a la Sèquia Mare.

Aquests abocaments incontrolats, han produït fortes olors i han generat brutícia en aquesta sèquia. Des del grup Popular es demana al tripartit que governa l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, que estiguen atents a aquestes situacions que generen una important contaminació i afecten els principals canals de reg d ela zona de la Marina.

També demanen explicacions dels fets i s'ofereixen a treballar per fer possible la nova depuradora a fi d'evitar futurs abocaments incontrolats que no entrebanquen el desenvolupament econòmic de l aplatja i la ciutat.

El PP de Tavernes ha demanat directament al president de la Generalitat, l'execució d'aquesta nova depuradora, a falta que el tripartit governant s'implique amb que aquesta sol·licitud es faça realitat el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.