Medi ambient

Ibi tindrà un inventari d'emissions i plans d'acció d'energia sostenible

Alguns dels objectius del pla són la creació d'ocupació i la millora de la qualitat de vida

La Diputació d'Alacant ha concedit una subvenció per valor de 5.000 euros a l'Ajuntament d'Ibi per a la realització de l'inventari d'emissions de referència i plans d'acció d'energia sostenible per als municipis adherits al Pacte d'Alcaldes de la demarcació alacantina, a través de la qual es contractarà una empresa per a la realització de l'Inventari d'Emissions de Referència.

El projecte compta amb la formació d'un equip de treball integrat per la direcció del servei, l'Ajuntament i la consultora adjudicatària i estaran encarregades de la informació a la ciutadania del projecte i petició de col·laboració, realització de l'inventari d'Emissions de Referència, així com un registre telemàtic del resum de l'inventari d'emissions.

L'inventari, promogut per la Comissió Europea, té com objectiu el desenvolupament de polítiques energètiques intel·ligents i sostenibles en la lluita contra el canvi climàtic. Aquest projecte vincula 2.827 municipis i més de 130.000.000 de ciutadans i aborda problemes socials decisius com la creació d'ocupacions estables i la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans, comprometent-se a reduir en, almenys, un 20% les emissions de CO2, augmentar en un 20% l'eficiència energètica i cobrir un 20% de la demanda amb energies renovables abans de 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.