Medi ambient

Crítiques a l'Ajuntament d'Elx per posar en risc el Palmerar

El consistori canvia el lloc de celebració de la batalla de carretilles i poda les palmeres de l'Hort del Monjo

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha criticat que l'equip de govern del PP pose en risc el palmerar històric per l'obstinació en canviar de lloc la guerra de carretilles, i ha decidit podar les palmeres de l'Hort del Monjo, tot i que això atrau al morrut roig.

Les entitats ecologistes han advertit l'Ajuntament del perill que suposa esta pràctica durant els mesos d'estiu, de manera que l'equip de govern es demostra totalment irresponsable portant a terme esta poda, que s'està fent ara a l'hort, però que s'està efectuant durant l'estiu també a altres zones.

Compromís ja va demanar al govern de Mercedes Alonso que garantira que les palmeres no anaven a veure's afectades per la guerra de carretilles i ara es veu com el mateix regidor de Via Pública, Manuel Rodríguez, a més de consentir aquesta acció tan perillosa per a les palmeres, assumeix que estos artefactes pirotècnics podrien entrar dins de l'hort.

La portaveu de Compromís per Elx ha afirmat que “este govern del PP cada vegada s'allunya més dels ciutadans al portar a terme accions que posen en perill el nostre tresor natural i al prendre decisions com alterar el lloc de la guerra de carretilles, un canvi en les nostres tradicions en el que els participants d'esta festa no han sigut consultats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.