Medi ambient

S'obri el dissabte el paratge del Molí la Font de Castelló

L'Ajuntament ha preparat una visita guiada gratuïta i oberta al veïnat que vulga sumar-se al recorregut

La municipalitat més important d ela comarca de la Plana ha fet pública la visita guiada que s'ha previst realitzar el proper dissabte 25 d'agost al paratge natural municipal del Molí la Font.

Es tracta d'una visita de caràcter lúdica i didàctica al mateix temps, adreçada a tothom i totalment gratuïta. Una oportunitat per poder conèixer més detalls d'un dels racons més bonics i desconeguts del terme municipal.

D'aquesta manera, el dia en qüestió i a partir d eles 10 del matí, romandrà obert l'esmentat paratge i no es descarta la possibilitat d'esmorzar abans que no comence la visita guiada a càrrec del president del Coto Arrosser, Isidre Salas, on s'explicarà la història i les peculiaritats del paratge que ara es recupera.

Aquest paratge natural municipal disposa d'espècies endèmiques i de gran valor no sols pel que fa a la flora de l'indret sinó també als estanys restaurats, on hi ha exemplars de Fartet i Samaruc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.