Medi ambient

Banyeres celebra el Dia Mundial de Turisme de manera especial

Inclou activitats mediambientals i de recerca rural que potenciaran la geografia més pròxima

Amb el lema “Turisme i sostenibilitat energètica: propulsors del desenvolupament sostenible”, la Tourist Info de Banyeres de Mariola proposa la celebració del Dia Mundial amb una sèrie d'activitats que tindran lloc el proper 5 d'octubre.

A les 18.15 hores hi ha prevista una visita a la casa rural Molí de l'aigua com exemple de realització de bones pràctiques mediambientals. El lloc de reunió serà l'aparcament del molí l'Ombria. Posteriorment, a les 20 hores a la Casa de Cultura, tindrà lloc la conferència titulada “La imatge social dels impactes del turisme sobre el medi ambient”, que serà impartida per Raquel Huete, professora del Departament de Sociologia de la Universitat d'Alacant.

Aquestes activitat són gratuïtes, però per a poder realitzar una aproximació de l'assistència a la casa rural, cal inscriure's prèviament a l'Oficina de Turisme ja siga presencialment, per telèfon o mitjançant correu electrònic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.