Medi ambient

Morella promociona una ruta fins a Xiva

La celebració del pont ha fet que molts veïns i visitants es decidisquen per disfrutar del turisme de naturalesa

Morella promociona les seues rutes i els seus paisatges, per mitjà de distintes caminades organitzades. Per això, en la jornada d'avui, els veïns i veïnes del municipi i els seus visitants han pogut participar en una excursió organitzada fins a Xiva. La convocatòria ha tingut una gran acollida i ha superat el mig centenar de participants. I, és que es tracta d'uns dies en els què molts turistes han decidit visitar Morella i els seus voltants, deixant unes xifres d'ocupació hotelera de més del 90% en el municipi.

L'estació tardorenca permet conéixer altres atractius turístics de Morella i endinsar-se en els paisatges, que patixen una transformació molt bonica. A més, Morella disposa de més de 150 quilòmetres de rutes marcades, per a realitzar excursions i poder conéixer el terme. Cal recordar que l'agència Rumbo, una de les més prestigioses d'Espanya, va seleccionar el passat mes de setembre a Morella com un dels deu destins ideals per a la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.