Medi ambient

Morella constituïx el Consell del Medi Ambient

Naix amb els objectius de potenciar el terme municipal i conscienciar sobre la importància de l'entorn

Morella va constituir anit el nou Consell del Medi Ambient, que pretén abordar les qüestions relatives a l'entorn de forma periòdica. Aquest òrgan municipal naix amb el doble objectiu de potenciar el terme municipal i conscienciar el veïnat sobre la importància de l'entorn.

En la primera trobada es van posar damunt de la taula temes com les prospeccions d'hidrocarburs, el reciclatge o la sostenibilitat i van valorar de forma positiva l'organització d'una jornada informativa sobre el fracking a més de mostrar la preocupació per les conseqüències mediambientals que pot oferir la utilització d'aquesta tècnica.

A més, en la reunió que es va celebrar ahir, els membres del Consell van abordar qüestions relatives a la recuperació de zones degradades, reciclatge, dipòsit dels residus inerts en l'Ecoparc o la campanya de sensibilització i conscienciació sobre el respecte al medi ambient que iniciarà el consistori en les pròximes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.