Medi ambient

Morella recomanada amb dos estreles a la guia Michelin

Únicament dotze localitats de l'estat aconseguixen una puntuació major

Morella, a l'altura de ciutats com Donòstia, Àvila o Cadis

Morella s'hi posiciona com un destí amb encant i rebent importants reconeixements. En la guia Michelin, la localitat apareix amb dos estreles, per la qual cosa se situa al mateix nivell de recomanació que Donòstia, Àvila, Cadis, Cadaqués, Burgos, Conca o Albarrasí.

Únicament dotze ciutats obtenen una puntuació major. Pel que fa al País Valencià, els municipis millor valorats són València, Morella, Alacant, Xàtiva, Elx i Peníscola.

En la guia Michelin es recomana la visita a Morella, especialment pel seu patrimoni monumental i per un monument com la Basílica Arxiprestal. A més, es menciona la qualitat en els restaurants i els hotels de la localitat. Esta guia és una de les històriques i de les més importants que es comercialitzen. En ella, s'arrepleguen i valoren destins, els seus monuments o els serveis de restauració. Per això, és una referència en el sector turístic i molt consultada pels viatgers.

Cada vegada són més guies, touroperadores, xarxes turístiques o agències de viatges les que recomanen visitar Morella. En els últims mesos, per exemple, l'agència Rumbo seleccionava la localitat com una de les deu viles amb encant per a la tardor. O, este estiu, la guia Repsol situava Morella entre els deu municipis amb encant d'arreu l'estat i ubicava una fotografia de la ciutat en la portada de la seua pàgina web.

A més, cal recordar que la localitat continua situant-se en xarxes de turisme de qualitat, com la SICTED, les Q de qualitat de Turespanya o l'associació dels Pobles Més Bonics d'Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.