Medi ambient

L'Ajuntament de Banyeres instal·la reg per degoteig en zones verdes

Ha finalitzat recentment els treballs de col·locació en determinats indrets i racons de la població

L'obra ha comptat amb una subvenció de la Diputació d'Alacant destinada a inversions en zones verdes per un import de 17.858,91 € i les zones enjardinades en les que s'ha realitzat la instal·lació són Penya Roja, escales del carrer Correus, camp de futbol, escales del Centre de Salut, Font del Cavaller, rotonda 9 d'Octubre, plaça d'Els Plàtans, zona monument a Sant Jordi, escales carrer Morer, cementeri municipal, carrer Beneixama, Av. d'Alcoi, escales parc de 'La Esse', pistes exteriors del poliesportiu, ermita de Sant Jordi, escales Sant Crist, escales carrer Pintor Segrelles, jardí Font Bona, Col·legi lfonso Iniesta i entrades al Parc Vila Rosario

La superfície total de zones verdes a Banyeres és de 40.981 m2, el que representa uns 5,70 m2 per habitant. Per a Ramón Albero, portaveu de l'equip de Govern, «amb esta actuació s'aconseguix tindre un major control del consum d'aigua, obtenint la seua justa dosificació en les hores de reg, alhora que influeix en la reducció de les hores del personal dedicat a jardins, el que coadjuva a la sostenibilitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.