Medi ambient

Banyeres basteix un Centre d'Interpretació del riu Vinalopó

Es confia en què aprofite per a la promoció cultural i turística de la població

L'Ajuntament destina 120.000 euros a la construcció d'aquesta infraestructura

A partir de la recent aprovació del pressupost municipal per al present any, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola destinarà 120.000 euros a la construcció del Centre d'interpretació del riu Vinalopó, projecte que ja ha estat dissenyat per l'arquitecte municipal i que, una vegada efectuades les obres necessàries, se situarà en un edifici independent de dues plantes en l'antic Molí Sol amb accés directe a la carretera Banyeres-Biar.

Ramón Albero, portaveu de l'equip de Govern local, ha comentat que el projecte del Centre d'interpretació del riu Vinalopó complementarà al que ja es va realitzar en el seu moment sobre la fabricació del paper i que, tant la Conselleria de Cultura com el Ministeri de Cultura a nivell estatal, ja tenen coneixement del mateix, per la qual cosa s'està a l'espera de les possibles subvencions que l'Administració puga atorgar per dur-lo a terme. El tinent d'alcalde considera que ara l'Ajuntament ja posseeix un «projecte integrat» per donar a conèixer l'ecosistema del riu Vinalopó i el procés de fabricació del paper, per la qual cosa creu que pot ser un excel·lent al·licient per a la promoció cultural i turística de la població.

En darrera instància, les obres podrien començar cap a finals d'aquest any i el termini d'execució es calcula en aproximadament sis mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.