Medi ambient

Morella aprova la creació d'horts urbans

La iniciativa té com a objectius la recuperació d'espais per a ús públic, ajudar a les famílies i conscienciar sobre el medi ambient i l'alimentació saludable

El Ple de Morella va aprovar una proposta innovadora plantejada per l'equip de govern. Es tracta de la creació d'horts urbans, que s'adjudicaran per parcel·les als veïns interessats i aquests els podran cultivar.

L'objectiu de la iniciativa és la recuperació d'espais per a l'ús públic, ajudar les famílies que més ho requereixin i la conscienciació sobre el medi ambient i l'alimentació saludable. La zona on s'ubicaran aquests horts és a la part baixa de la torre del Rei.

El preu que es pagarà per una parcel·la és de 30 euros anuals, a més del consum d'aigua. Les bases sortiran publicades pròximament i s'adjudicaran en funció a unes puntuacions, tenint en compte la capacitat econòmica de la família. Per això, els horts urbans seran una nova mesura impulsada que ajudarà a disminuir la càrrega econòmica de les famílies de Morella, prioritzant l'adjudicació a desocupats.

La resta de la sessió plenària també va destacar pel consens entre els dos grups polítics. Així, es van aprovar per unanimitat les dues mocions de l'àrea de governació, instant al Govern a actuar immediatament a la N-232 per solucionar el desviament per l'interior del barri d'Anroig i, a la Generalitat que faci unes rectificacions en el Catàleg de carreteres.

A més, es va adonar de les activitats de les Jornades de la Solidaritat que començaran el proper dia 17 de maig, es va explicar el conveni entre Toledo i Morella o la nova iniciativa de les activitats estivals en anglès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.