Medi ambient

Morella crea uns horts urbans a la zona pròxima al Portal del Rei

La iniciativa té com a objectius la recuperació d'espais per a ús públic, ajudar a les famílies i conscienciar sobre el medi ambient i l'alimentació saludable

L'Ajuntament de Morella està ultimant la posada en marxa dels horts urbans a la zona pròxima al Portal del Rei. Durant aquests dies, estan concloent les obres de condicionament de la zona i ja s'han rebut diverses sol·licituds de veïns interessats a tenir una parcel·la.

L'objectiu de la iniciativa és la recuperació d'espais per a l'ús públic, ajudar les famílies que més ho necessiten i la conscienciació sobre el medi ambient i l'alimentació saludable.

En el reglament aprovat en la sessió plenària del mes de maig, s'especifiquen una sèrie de punts que s'han de complir, com el cultiu per a ús personal i domèstic, la prohibició de construcció o l'ús raonable.

El preu que es pagarà per una parcel·la és de 30 euros anuals, a més del consum d'aigua. Per això, els horts urbans seran una nova mesura impulsada que ajudarà a disminuir la càrrega econòmica de les famílies de Morella, prioritzant l'adjudicació a desocupats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.