Medi ambient

Medi ambient

Enxampen a la Garrotxa caçadors furtius amb arc

Agents de la unitat d'antifurtivisme del Cos d'Agents Rurals a la demarcació de Girona van interceptar el 8 d'agost tres presumptes caçadors furtius a la comarca de la Garrotxa, concretament al terme municipal de Montagut i Oix.

Aquestes persones es desplaçaven de nit en un vehicle 4x4 per zones de camps de conreu i portaven en el vehicle un arc desenfundat, fletxes i un ganivet de grans dimensions, sense poder-ne acreditar la possessió legal, l'ús, ni el transport. Aquests fets van originar una denúncia i el comís, d'acord amb la normativa vigent. Els càrrecs dels quals hauran de respondre les persones interpel·lades poden comportar la inhabilitació per obtenir la llicència de caça per un període d'entre dos i cinc anys, així com una sanció per la normativa de reglament d'armes vigent. La intervenció va tenir lloc en un servei de vigilància nocturna de prevenció de caça furtiva. Pocs dies abans, al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, els agents rurals també havien enxampat dos caçadors furtius d'ocells que havien instal·lat sis xarxes japoneses prop dels estanys de Vilaüt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.