Medi ambient

Les Jornades Micològiques d'Ibi es consoliden

Amb l'edició huitena les activitats programades consoliden la convocatòria

Del 3 al 24 de novembre tindran lloc en el Museu de la Biodiversitat d'Ibi i a la seu universitària de Xixona, la VIII edició de les Jornades Micològiques.

Els amants de la micologia tenen una gran cita durant el mes de novembre amb tallers, jornada mico-gastronòmica, excursions, xerrades i concurs fotogràfic.

En el Museu de la Biodiversitat d'Ibi, el diumenge 3 es donarà inici a les jornades amb una exposició fotogràfica en el propi museu. El dimecres 6 de novembre tindran lloc a les 20 hores, les Xerrades Miològiques Bolets comestibles de les nostres comarques, impartides per APUNTA.

El diumenge 10, hi haurà excursió per a la recol·lecció i determinació d'espècies a un lloc a determinar per la climatologia. Al seu torn, aquest mateix dia hi haurà Activitats Miològiques per a xiquets al Museu de la Biodiversitat.

No serà fins al dilluns 11 de novembre, a les 19.30 hores quan s'inaugure oficialment l'Exposició Micològica, amb la presentació del nou projecte “100 arbres per a Torretes: Apadrina el teu arbre”, i el dimecres 13 de novembre continuaran les xerrades amb “Les desitjades i i temudes Amanites, a les 20 h.

Les jornades en el Museu de la Biodiversitat finalitzaran el 17 de novembre amb el Concurs Fotogràfic Micològic i la fallada del qual tindrà lloc a les 13'30h. al Museu de la Biodiversitat.

El 18 les jornades es traslladaran a la Seu Universitària de Xixona on es realitzarà una presentació i una exposició fotogràfica en la Societat Cultural. El dimecres, 20 de novembre, seguiran amb les xerrades micològiques amb Bolets tòxics de Sud-est ibèric, a les 20 h., i el dijous 21 amb el taller i conferència micològica: Identificació senzilla de fongs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia