Medi ambient

Torrent de l'Horta amaga la cara oculta a la barriada del Xenillet

Els socialistes denuncien l'oblit i desídia municipal malgrat el Pla Urban aplicat

Tot no és lluidor a aquesta localitat gran de la comarca de l'Horta. Vessaments incontrolats d'escombraries i fem, pudor, vehicles abandonats i contenidors soterrats sense ús, configuren el decorat habitual d'aquesta barriada torrentina històricament abandonada, malgrat els diversos plans d'inversió en urbanisme desenvolupats.

El govern popular ha estat incapaç de fer que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer fes cap actuació integral de condicionament sobre el barranc de Xiva.

Fa anys que no es desbrossa ni neteja el barranc i des del grup socialista municipal, denuncien que ni d'aquesta manera l'Ajuntament és capaç de crear ocupació en la barriada més desprotegida de les existents a la localitat.

Ara s'ha encetat la remodelació d'un carrer que trigarà un any a estar operatiu i que influeix, en molt, sobre el trànsit rodat que entra procedent de les carreteres d'Alaquàs i Picanya.

No obstant això, el fem i la brutícia continua al llit del barranc i a les proximitats de les cases i finques que s'hi troben a la vora. Fins i tot les infraestructures municipals s'hi troben tancades o en absolut desús.

Agraneu l'Avinguda!

Pere Rossell

Les encarregades de la neteja vial no tenen la culpa, ni molt menys, però si alguna cosa s'ha de dir és que l'alcaldessa de Torrent actua igual i semblant al procedir de la de València: sols neteja els carrers del centre i poca cosa més; els des seus amics, coneguts i saludats. Ni el nucli antic forma part de les previsions de neteja dels serveis municipals, segons s'hi pot comprovar.

L'alcaldessa de Torrent, sap on està el nínxol de vots conservadors i és per això que procura tenir la vorera neta i relluent. Més enllà de l'avinguda, a banda i banda, és un penya-segat que no sembla ser mereixedor de l'atenció dels serveis municipals. Gràcies que al nucli antic i a moltes de les zones urbanes torrentines, és el veïnat qui està atent a l'estat de policia.

L'alcaldessa de Torrent sembla que no s'adona que tot no són festes i balls de falleretes o de muses de la música o regines de l'encontre. Ella sap estrenar vestits de color verd de ras, per a l'ocasió, sí que fa ús de la paraula per a soltar el sermonet en acabant cada plenari, però no sap que a la vila hi ha racons de pobresa endèmica i famílies senceres que malviuen de la caritat que des del PP local es propicia. Una manera com una altra de crear servilisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia