Medi ambient

S'impartirà un curs d'horticultura ecològica a Ontinyent

El responsable del seu desenvolupament és l'Institut Valencià d'Investigació Agrària

L'Institut València d'Investigació Agrària (IVIA) impartirà un curs d'horticultura ecològica a Ontinyent. L'obtenció del curs d'esta entitat adscrita a la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha estat gestionada des de la regidoria de Sostenibilitat, en vista de la creixent demanda d'aquesta formació i l'impuls que s'està donant al programa d'horts urbans posat en marxa per l'Ajuntament Ontinyent.

El curs s'impartirà a l'aula de formació de l'edifici CREC (carrer Maians, 19), sent necessari omplir un full d'inscripció i presentar fotocòpia del DNI al Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Ontinyent abans del 27 de febrer.

Els assistents a aquest curs, que s'impartirà per a un màxim de 30 persones per part de tècnics de l'IVIA, tindran la possibilitat d'obtenir un certificat d'assistència complint els requisits establerts a les bases.

El regidor de l'àrea, Fran Quesada, destacava que “el cultiu ecològic i d'autoconsum fomenta la protecció de l'horta i del territori on vivim, i permet a les persones produir el seu propi aliment, amb tots els avantatges que això comporta”, animant a la ciutadania a inscriure's en aquest curs amb places limitades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia