Medi ambient

Banyeres implanta el servei de consultes mediambientals “ Línia verda”

Es pretén donar resposta a qualsevol consulta mediambiental

Un equip d'experts en la matèria, donarà resposta en un termini màxim de 24 hores

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola, mitjançant les regidories de Medi Ambient i Noves Tecnoligies, ha implantat en el present mes de maig el servei consultiu denominat “Línia verda”, amb el que es pretén donar resposta a qualsevol consulta mediambiental que es puga plantejar, a més de servir com a canal directe de comunicació de les incidències que es detecten.

Per a accedir al servei “Línia verda” cal connectar-se al web www.liniaverdabanyeresdemariola.com Una vegada registrat, l'usuari podrà plantejar qualsevol consulta a nivell mediambiental. Un equip d'experts en la matèria, donarà resposta en un termini màxim de 24 hores. A més, també podrà informar l'Ajuntament qualsevol incidència que detecte en l'equipament urbà del municipi. Per a facilitar encara més este nou canal de comunicació, l'Ajuntament ha implantat aquest servei també a través de dispositius mòbils.

El servei “Línia verda”, a més de tractar-se d'un canal de comunicació directe i gratuït de consultes i incidències, oferix àmplia informació sobre legislació mediambiental, sistemes de gestió, residus, reciclatge o contaminació acústica entre d'altres. També serveix com a base de consulta sobre tràmits administratius, ajudes i subvencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.