Medi ambient

Salvem Gallecs vol protegir Can Banús de noves empreses

La Plataforma en Defensa de Gallecs, ERC, la CUP i l'Assemblea Jove de Santa Perpètua van anunciar dimecres que iniciaran una campanya per evitar que s'instal·lin més empreses a l'espai de Can Banús, després que el 14 de maig passat la Generalitat i el consistori firmessin un acord per facilitar la instal·lació de l'empresa Transwencescom.

Entre les accions que pensa tirar endavant el col·lectiu hi ha la tramitació d'una iniciativa parlamentària per blindar l'espai verd, incloent-lo en el pla especial d'interès natural (PEIN) aprovat el 2009, a més de demanar l'anul·lació del conveni que estipula la venda del solar. L'Incasòl i l'Ajuntament van firmar una addenda en el conveni marc que regula els àmbits de desenvolupament previstos en el pla director urbanístic (PDU) de Gallecs, perquè modificant el pla general d'ordenació urbanística municipal s'hi pugui instal·lar activitat econòmica.

La plataforma iniciarà una campanya de conscienciació amb actes reivindicatius, adhesions al manifest A Gallecs ni un tros més urbanitzat i mobilitzacions, com ara una ruta en bicicleta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.