Medi ambient

Es demana a Paterna que es restablisca la unitat mediambiental

Compromís per Paterna insistix en que es convoque una comissió informativa sobre l'incendi de divendres on es donen a conéixer els informes de la policia i els bombers

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la Vallesa i el Parc Natural del Túria estan órfens de protecció, més quan el PP ha anat desfent la Unitat de Medi Ambient (UMA) de la Policia Local del municipi”.

Aquesta formació poítica que ocupa la bancada de l'oposició exigeix que torne ja la UMA per a la protecció de la Vallesa i del Parc Natural, sobre tot després de tres incendis quasi seguits i a les portes de la temporada crítica per les altes temperatures de l'estiu. A més a més, volen felicitar als mitjans d'extinció i la policia local, que demostrà que amb els paupèrrims recursos i la seua gran professionalitat va fer possible que l'incendi no tinguera conseqüències més greus.

Per a Compromís per Paterna, cal convocar una comissió informativa, “tal i com ja exigírem en els incendis de maig, per a que el PP done a conéixer els informes de la policia local i dels bombers sobre l'actuació duta a terme en l'extinció del foc i on també s'informe sobre les causes que el provocaren”.

Aquest grup ecovalencianista ha assegurat que quan Compromís governe, la UMA tornarà a estar funcionant amb els mitjans humans i materials necessaris, com a cos especialitzat per a fer prevenció i vigilància efectiva, dissuasòria i informativa en el bosc, amb personal especialitzat i format en medi ambient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia