Medi ambient

ERC de Sant Joan denuncia l'acumulació de runes municipals a la Coromina

Lamenta que és la segona vegada en poc temps que això es produeix

Reclama al govern local que doni exemple a la resta de veïns

Des de fa unes setmanes, el sector nord de la urbanització de la Coromina del Bac, a l'accés nord del Sant Joan de les Abadesses, s'ha transformat en un abocador de runa i restes d'obra improvisat. Ho ha denunciat el portaveu d'ERC, Sergi Albrich, a l'oposició de l'Ajuntament santjoaní. Ell mateix remarca que és la segona vegada que això es produeix durant l'actual mandat municipal.

La runa acumulada prové en gran mesura d'un habitatge que l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha hagut d'enderrocar subsidiàriament al nucli antic del municipi. “És incomprensible que l'Ajuntament obligui que tota persona que faci obres a la seva llar dipositi la runa resultant en contenidors especials per, posteriorment, ser recollida i traslladada i, en canvi, quan depèn d'ell, l'aboqui a solars municipals. Exemplaritat. És una falta de respecte que no s'ha de produir ni tornar a repetir”, ha indicat Albrich.

És dóna el cas que l'acumulació de runa a la parcel·la nord de la urbanització de la Coromina del Bac per part de l'equip de govern és un fet recurrent que els regidors d'ERC ja han denunciat diverses vegades. “Aquesta acumulació de runa i ferralla provoca que particulars hi aportin la seva pròpia runa i s'hi vegin buscadors fortuïts de ferralla i metall. Es genera inseguretat als veïns de forma innecessària”, ha dit el regidor.

Ell ha denunciat que en altres punts del poble hi ha freqüentment acumulació de deixalles, com ara a l'àrea d'aportació pels disseminats de l'entorn de la carretera de Santigosa. Per això Sergi Albrich ha demanat al govern local que vetlli perquè tot plegat no es repeteixi.

LA XIFRA

2
vegades
s'ha produït l'acumulació de runes de la construcció al sector de la Coromina del Bac.

LA FRASE

A l'equip de govern del PSC no li calen contenidors i a la resta de santjoanins sí? És una falta de rigor
Sergi Albrich
portaveu d'ERC a sant joan de les abadesses


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.