Medi ambient

A final d'any ja hi haurà el projecte del parc natural del Ter i el Freser

El projecte del futur parc de les capçaleres del Ter i el Freser al Ripollès, que la Generalitat va anunciar fa un any, s'aprovarà de forma inicial a finals d'aquest any. Segons informa l'ACN, aquest és el calendari amb què treballa el Departament de Territori i Sostenibilitat, que té molt avançada l'elaboració dels estudis tècnics. El conseller Santi Vila va assegurar ahir a la Vall de Núria, on participava en la diada de Sant Gil, que el projecte té tot el consens del món local i que s'està conversant amb el govern francès per potenciar el seu caràcter transfronterer. El parc de les capçaleres del Ter i del Freser inclourà 12.500 hectàrees de vuit municipis del Ripollès.

En relació amb Vall de Núria, el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, va informar que el tren cremallera ha portat 186.724 visitants aquest anys fins aquest mes d'agost, el que representa un 4,4% més que al mateix període de l'any anterior. Destaca també l'augment d'un 8,9% dels ingressos, un fet que demostra que l'activitat de les instal·lacions creix. Ticó va fer un balanç positiu de l'activitat, tot i que la meteorologia no ha estat favorable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia