Calp sensibilitza sobre l'ús racional de l'aigua

La plaça de Colom, davant de la platja de l'Arenal-Bol, farà d'escenari del 5 fins al 9 de setembre, d'una campanya de sensibilització ciutadana al voltant de la conveniència de realitzar un ús racional de l'aigua als domicilis. La campanya utilitzarà com a plataforma de difusió, la unitat mòbil de l'Obra Social de la Caixa d'Estalvis de la Mediterrània i és allà mateix que s'oferirà als visitants recreacions de les diferents parts d'una casa en que s'hi consumeix aigua, per tal de fer més fàcils les explicacions que s'hi donen.

A més d'això, es donarà a conèixer els diferents dispositius que permeten l'estalvi d'aigua, alguns dels quals ja es lliuren des de fa un any per part de l'Ajuntament, com és el cas del atomitzadors per a les aixetes, les bosses de volum per a les cisternes dels serveis i d'altres xicotets invents casolans.

Amb aquesta campanya s'espera una participació massiva de la població donat el nivell de conscienciació que s'ha fet durant els darrers anys en aquest sentit i a les campanyes informatives que han sorgit des de la regidoria de Medi Ambient de la municipalitat calpina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.