Medi ambient

Costes actua perquè Sant Pol no perdi platja

Comencen les obres per reconstruir els espigons de la Punta i de Can Villar

A Sant Pol estan contents. En ple debat sobre la regressió de les platges del Maresme i amb una solució amb un cost milionari i sense calendari, el municipi ha aconseguit que el Ministeri de Medi Ambient hagi atès les seves demandes. Fa pocs dies que van començar les obres de reconstrucció dels espigons de la Punta i de Can Villar, molt malmesos pels temporals i que han provocat la regressió de les platges que hi ha entre les dues estructures de roca.

L'alcaldessa, Montserrat Garrido (CiU), recorda que el consistori fa dos anys que denuncia el mal estat dels espigons i que aquest estiu es va reunir a Madrid amb la ministra de Medi Ambient, Isabel García Tejerina, per reclamar l'actuació urgent del ministeri. “Els vam presentar un projecte fet per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ens van escoltar, ens van assegurar que ho resoldrien i han complert la seva paraula”, comenta l'alcaldessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.