Medi ambient

El PP es nega a protegir la Senieta d'Elx

La diputada de Compromís Mireia Mollà assegura que sols es pot entendre per raons d'especulació urbanística

Mollà va defensar ahir la protecció d'este espai natural mitjançant una PNL que va ser rebutjada amb els vots en contra del PP.

La diputada de Compromís ha explicat que “d'una banda, entenem que esta distinció del Fondet de la Senieta és necessària perquè té un clar caràcter de zona humida, com ha estat reconegut per diversos informes tècnics de la Conselleria de Medi Ambient i es recull també a l'estudi d'impacte ambiental del PGOU d'Elx”.

“A més, tot el Fondet de la Senieta i altres àrees dels voltants es troben afectats pel risc d'inundació, segons les cartografies més recents de risc d'inundació a escala 1:25.000, amb les repercussions administratives que este fet comporta i l'important paper ecològic que això suposa”, ha afegit.

En este sentit, Mireia Mollà ha destacat que “és ridícul que el PP argumente que incloure el Fondet de la Senieta en este catàleg no li donaria major protecció i per això vota en contra” i ha afegit que “el que veiem una vegada més és la seua negativa a protegir el nostre patrimoni natural, en el que segueixen primant els interessos urbanístics davant el seu valor mediambiental”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia