Medi ambient

Acte de record a Portbou per les víctimes del 2012

Ahir es van fer ofrenes florals al lloc on un home i la seva filla van morir

Una ofrena floral al lloc on un home es va tirar fugint de les flames, i on va morir també la seva filla, va recordar ahir a Portbou les dues víctimes mortals que hi va haver en aquest municipi pels focs del 2012. L'ofrena es va fer amb embarcacions per apropar-se per mar al lloc on van passar els fets. A l'acte, organitzat per l'Ajuntament i en presència d'autoritats i representants dels cossos de seguretat, no es va fer cap parlament. “Es tracta de fer un recordatori d'aquest trist tercer aniversari; és l'única manera que tenim per recordar-ho, i sobretot per desitjar que no torni a passar”, diu l'alcalde, Josep Lluís Salas. L'alcalde explica que ha intentat posar-se en contacte amb els familiars de les víctimes (també ho havia fet l'any passat) per convidar-los o com a mínim informar-los d'aquest acte, però per ara no ho ha aconseguit.

Al marge de l'acte de record, Salas hi afegeix que continuen reivindicant millores a la carretera N-260 perquè fets com aquell no tornin a passar. Atrapats per l'incendi en aquella carretera, el 22 de juliol del 2012, un pare de 60 anys i una filla de 15 van morir en saltar per un penya-segat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia