Medi ambient

Montblanc proposa un dia entre flors del safrà

La firma ConcaPam convida a observar, collir i aprendre a desbrinar la planta

Observar, collir i desbrinar flors de safrà en el marc d'una proposta de lleure i de caràcter familiar. ConcaPam de Montblanc ha obert les inscripcions per participar-hi el cap de setmana del 31 d'octubre i 1 de novembre. A més, els organitzadors no cobren per les visites i només conviden els assistents a la possibilitat, bo i acabat, de poder adquirir alguns dels seus productes amb safrà i herbes aromàtiques.

Inicialment l'activitat estava prevista per als dies de la Fira de Sant Martí de Montblanc, Safrània, però els organitzadors han assenyalat que “la collita s'ha avançat molt i és bastant probable que aquells dies ja no quedin flors i, per tant, que hàgim de suspendre les activitats”.

Per aquest motiu s'ha decidit fer l'activitat aquest cap de setmana i les persones interessades podran veure i collir flors de safrà al camp i fer un taller de desbrinar flors a la tarda.

ConcaPam és un projecte que sorgeix amb l'objectiu de produir a la Conca de Barberà plantes aromàtiques, medicinals, tintòries i per a condiments en cultiu sostenible per a l'obtenció de recursos. La iniciativa va néixer l'any 1997 per diversificar cultius a la comarca i oferir productes de qualitat. En el marc del projecte es produeixen plantes com ara marialluïsa, tarongina, estragó, sajolida, romaní, farigola, sàlvia, orenga, espígol, menta, alfàbrega o safrà. A més, tota la producció es fa a partir de cultiu sostenible, de manera que es desenvolupa en finques que estan en procés de certificació ecològica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia