Medi ambient

Retiren finalment l'antena provisional del pavelló de Pals

El camió que donava cobertura de mòbil al barri vell s'hi va instal·lar “per poc temps” fa més de vuit anys

La companyia Telefónica va retirar l'antena de telefonia mòbil que tenia instal·lada a la zona del pavelló d'esports des de l'any 2007, que es va col·locar en aquell espai sobre un camió “per poc temps” amb la missió de complimentar la cobertura pobra que tenia especialment la zona del nucli antic. El cert és que fins fa uns mesos no es va trobar una solució, amb la construcció d'una torre al costat del camp de futbol que ha vingut a substituir aquella instal·lació “provisional” que ha ocupat un espai rere el pavelló durant més de vuit anys.

L'alcaldessa, Sílvia Monar, es va mostrar satisfeta de la retirada, aquesta setmana, i va constatar que el servei que donava la nova antena instal·lada al pavelló era prou bona. “S'ha solucionat la majoria de la problemàtica de poca cobertura. És cert que hi ha algun racó que encara és dèbil, però ens han demanat que ho comuniquem per fer-ho saber a la companyia. Entenem que es podrà arreglar”, afirmava aquesta mateixa setmana, un cop acabat el període de proves de la nova antena.

Pals era un dels municipis que any rere any sortia en tots els informes anuals del Col·legi d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions com un dels municipis amb mancances importants de cobertura de telefonia mòbil.

El canvi d'antena ha estat dificultós perquè l'Ajuntament va haver d'adaptar l'any 2011 la normativa urbanística. El maig del 2012 es va signar un conveni per posar la nova antena, però fins fa pocs mesos això no ha estat possible perquè la companyia no estava disposada a fer la inversió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia