Medi ambient

Cambrils

Recuperen un exemplar d'àguila comuna a Cambrils

Un veí de Cambrils va trobar fa uns dies a la partida de la Castlania entre el cementiri i la pista d'atletisme una àguila comuna ferida en aquesta zona. L'animal, tot i no presentar ferides greus, mostrava símptomes d'estar molt dèbil i amb risc greu per a la seva supervivència. No es descarta que possiblement xoqués contra un vehicle, atesa la proximitat de la zona on va aparèixer amb l'autovia A-7 i l'autopista AP-7. La unitat de la patrulla verda de la policia local de Cambrils va recollir i traslladar l'au a un centre veterinari de Vila-seca.

El vendrell

Detinguts perquè transportaven tres quilos d'haixix

EPA

Dos homes que transportaven tres quilos d'haixix van ser detinguts diumenge quan van ser interceptats en un control policial a l'N-340, al Vendrell. El cotxe es va desviar de la carretera en veure el control i va llençar els paquets de droga al camí.

Reus

Reus i Cambrils, contra la violència de gènere

reusdigital

Els Ajuntaments de Reus i Cambrils van expressar ahir el seu rebuig a la violència de gènere amb un minut de silenci, al qual es van afegir les seves respectives autoritats. Tots dos consistoris van mostrar així el seu condol en resposta al cas de violència de gènere que abans-d'ahir va tenir lloc al municipi de Vila-seca.

ALCANAR

Els veïns tornen a tallar l'N-340

REDACCIÓ

El moviment veïnal manté l'ofensiva per aconseguir l'alliberament dels peatges de l'AP-7. Ahir desenes de persones van tornar a tallar l'N-340 a les Cases d'Alcanar, l'Ametlla de Mar i Vinaròs. La Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns ha reclamat el suport del Síndic de Greuges i demanarà una reunió amb el nou conseller de Territori. D'altra banda, els Mossos deleguen en l'Estat explicar l'afectació de les rotondes de l'N-340 en el pla Penta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.