Medi ambient

La PDE reuneix més de 4.000 firmes contra el pla hidrològic

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) continua la lluita contra el pla hidrològic de l'Ebre, aprovat pel govern del PP en funcions. En poques setmanes, el moviment social ha reunit més de 4.000 firmes contra el polèmic pla, i dijous que ve les entregarà al síndic de greuges. “Aquest cap de setmana tanquem la recollida de firmes que serviran per reforçar la lluita europea contra el pla de conca”, ha explicat la portaveu de la PDE, Susanna Abella. Les signatures es poden fer arribar al local de la PDE, al mercat municipal de Tortosa i als ajuntaments d'Amposta, Deltebre i la Ràpita.

La PDE reclama al síndic que intercedeixi davant les institucions espanyoles i comunitàries perquè la planificació hidrològica s'ajuste al dret estatal i comunitari. També demanen al síndic que plantegi al Ministeri de Medi Ambient la revisió dels cabals ecològics per tal que garanteixin la supervivència del Delta, com també la revisió –petició que fan extensiva a les comunitats autònomes de la conca de l'Ebre– de les 455.000 hectàrees de regadiu previstes en el pla hidrològic.

D'altra banda, la PDE convocarà una assemblea a final de mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.