Medi ambient

Santa Coloma vol ampliar l'horari del parc fluvial

Santa Coloma reclama que s'ampliïn els horaris d'accés al parc fluvial del Besòs per adaptar-los a l'ús real dels ciutadans. Es dóna el cas que hi ha molts veïns que practiquen esports pel passeig que hi ha al llarg del riu que salten les tanques d'accés per poder entrar a la zona des de primera hora, ja que el parc no obre fins les deu del matí. Aquesta és una de les peticions incloses en la moció que es va aprovar dilluns al ple municipal de Santa Coloma de Gramenet, en què també es reclama la redacció d'un pla de recuperació i millora ecològica del riu Besòs i un nou pla d'usos del parc fluvial perquè es considera que el que hi ha vigent està desfasat.

En el text s'insta la Diputació de Barcelona, com a administració responsable de la gestió del parc fluvial del Besòs, a convocar amb urgència la comissió de seguiment del parc per tractar de la modificació dels horaris d'ús públic, la revisió del pla d'emergència, la redacció d'un pla integral de millora del manteniment, un altre d'educació i ambiental i científic i un tercer pla de recuperació i millora de l'estat ecològic del riu que inclogui la connectivitat biològica amb el parc de Can Zam i la serralada de Marina. L'objectiu és recuperar la biodiversitat de l'ecosistema i augmentar la vegetació per assegurar la protecció de la flora i la fauna que hi ha actualment al riu Besòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia