Medi ambient

infraestructures

obres

Millores al camí de ronda de Llançà en el tram més urbà

Les obres assumides pel Consell Comarcal complementen les que ha dut a terme el servei de Costes de l'Estat

El tram va de la platja de la Gola a la de Farella i la llargària és de 941 metres

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà assumeix les obres de complement en la millora del camí de ronda de la platja de la Gola, fins a la del Morer i de la Farella, en el tram urbà i que forma part de la xarxa de camins de gran recorregut amb la denominació GR-92. Aquest és un camí molt transitat i l'actuació remata els treballs que va assumir el servei de Costes del govern espanyol, que es va encarregar de les bases de formigó de paviments de baranes del tipus texanes. La part de millora que assumeix el Consell Comarcal de l'Alt Empordà se centra en els acabats, l'enjardinament, el mobiliari, l'adaptació d'itineraris i de platges, la millora global també de la platja de la Farella i la millora dels carrers d'accés al camí de ronda.

Les mesures que proposa el projecte van encaminades a la millora de l'accessibilitat al sector, de manera que es busca que el caminant gaudeixi de les vistes i la proximitat al mar i que això sigui més accessible a més persones. El tram en què s'actuarà és de 941 metres i passa per la platja de la Gola, la platja de les Carboneres, la del Morer i finalment també la de la Farella. A més a més, a part de la millora dels recorreguts el projecte que haurà d'executar l'adjudicatari del concurs que ara es planteja serà la instal·lació d'un bany adaptat amb una connexió a la passarel·la existent a la platja de la Farella i la formació d'una nova passarel·la per al bany a la platja del Morer. El projecte que assumeix el Consell Comarcal ha estat redactat pels serveis tècnics de l'Ajuntament de Llançà.

En l'àmbit del camí cal desbrossar, posar i també millorar el paviment, amb aportació de sauló i reparació d'escalons. En els llocs on els penya-segats son molt propers se senyalitzaran els llocs de pas més segurs. Es vol senyalitzar tot el tram, sobretot on hi hagi encreuaments amb carrers que arriben des de la xarxa urbana. També es posaran papereres i baranes, i es replantaran arbustos que facin de tanca.

LA XIFRA

167.255
euros
és el preu de sortida del concurs per executar la primera fase d'aquest projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia