Medi ambient

Enuig al Bruc per la gestió a la pedrera il·legal

La direcció general de Mines vol veure si s'ha vulnerat algun dret del titular

L'alcalde del Bruc, Enric Canela, es va reunir dilluns passat amb els responsables de la direcció general de Mines, el director Pere Palacín i el sots-director Eduard Valls, amb el projecte de pedrera al paratge de Roques Blanques al damunt de la taula. L'Ajuntament esperava que el govern li comuniqués la caducitat de l'autorització per a l'explotació, que expirava el 2014, però la direcció general volia assegurar-se que no s'ha vulnerat cap dret del titular de l'explotació abans de dictar-ne la caducitat.

Des de l'Ajuntament, a través d'un comunicat, lamenten: “Els serveis jurídics de la direcció general de Mines estan estudiant si l'actuació de l'Ajuntament del Bruc és correcta, en lloc de centrar-se en les irregularitats i il·legalitats comeses per l'empresa explotadora.” La llicència de la pedrera es va concedir el 2012, però va caducar al cap de dos anys perquè l'activitat no s'havia començat. A més, l'empresa no va obtenir mai el permís d'obres de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia