Infraestructures i serveis

MONTCADA I REIXAC

Nou tall de vies en protesta pels atropellaments

Un centenar de veïns de Montcada i Reixac van tornar a tallar ahir, a les vuit del vespre, la via del tren al seu pas pel municipi com a acte de protesta per l'últim atropellament mortal que hi va haver dilluns a tocar de l'estació de Montcada Bifurcació. Els veïns es van concentrar a prop del pas a nivell que travessa la població i, després d'un acte al qual van assistir l'alcaldessa del municipi, Laura Campos, i els portaveus dels grups municipals, van decidir ocupar les vies, fet que va provocar l'aturada de la circulació ferroviària i retards posteriorment. L'acte previ va consistir en un parlament de l'alcaldessa i en un altre del portaveu de la plataforma Tracte Just Soterrament Total. L'ocupació de les vies va tenir lloc un cop els representants polítics ja havien marxat de la zona.

Mor el conductor d'una motocicleta a Badalona

REDACCIÓ

El conductor d'una motocicleta va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit que va tenir lloc al quilòmetre 21,5 de la B-20, al terme municipal de Badalona. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, en l'accident es van veure involucrats la motocicleta de la víctima i un automòbil. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda per causes que s'investiguen. Fins al lloc s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Segons els serveis mèdics, malgrat els esforços esmerçats pels equips sanitaris, finalment no es va poder evitar la mort del motorista accidentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia