Infraestructures i serveis

Municipal

Ajut de 60.000 euros pels aiguats a Llavaneres

La Diputació ha atorgat l’ajut per fer front a la reparació dels danys

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres rebrà prop de 60.000 euros de la Diputació de Barcelona, que li ha concedit un ajut per fer front a les despeses ocasionades per la reparació dels danys causats pels forts aiguats del mes d’octubre passat. Malgrat que la petició feta pel consistori pocs dies després del temporal elevava la xifra fins a 70.000 euros, finalment la subvenció atorgada per l’ens supramunicipal ha estat de 59.870 euros, emmarcats en el pla d’acció creat amb l’objectiu d’ajudar els municipis més afectats per les fortes tempestes que van caure a tota la comarca el 12 i 13 d’octubre de l’any passat.

En el cas de Llavaneres, els aiguats van causar esllavissades als laterals de diverses rieres, com les de Can Cabot de Munt, Sant Andreu, del Puntó i la de l’Avall. A més, la gran quantitat d’aigua que va caure en molt poca estona, més de 100 litres per metre quadrat, va fer que la riera de Can Cabot de Munt es desbordés i inundés uns camps de conreu de la finca de Can Rogent.

A tot això, s’hi van haver d’afegir els danys que hi va haver a la biblioteca, valorats per l’Ajuntament en 13.000 euros, 10.000 dels quals es van gastar en llibres. La resta es va haver d’invertir a pintar, arranjar el parquet, netejar i comprar el mobiliari que es va fer malbé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia