Infraestructures i serveis

municipal

infraestructures

El Marina Besòs funcionarà només parcialment a l’estiu

L’obertura definitiva del poliesportiu de Sant Adrià de Besòs s’endarrereix un cop més, ara fins al setembre

L’Ajuntament anuncia que s’han detectat noves deficiències que s’han de resoldre

El complex esportiu Marina Besòs de Sant Adrià torna a ajornar la data d’obertura i, segons les últimes previsions municipals, no estarà plenament operatiu fins al setembre. L’equipament va deixar de funcionar el novembre passat, quan l’Ajuntament en va decretar el tancament després que l’empresa que el gestionava, Gimesport, lliurés les claus de les instal·lacions a l’Ajuntament el 26 d’octubre. Sis dies abans, la companyia del gas havia tallat el subministrament per falta de pagament, i la piscina i les dutxes dels vestidors havien quedat fora de servei. Les previsions més optimistes indicaven que l’equipament podria estar de nou en funcionament a principis d’any, però la reobertura s’ha anat endarrerint.

Per poder tornar a obrir l’equipament, s’ha estat treballant en la reforma i l’ampliació del sistema de protecció contra incendis i en la reparació del sistema de deshumectació de la piscina. Es tracta d’unes obres amb un cost de prop de 300.000 euros, que, pel que sembla ara, no seran suficients. El regidor d’Esports, Juan Carlos Ramos, ha explicat que, en les diverses auditories tècniques que s’han fet mentre durava l’obra, s’han detectat altres deficiències que cal resoldre abans d’obrir completament l’equipament.

Tot i això, el poliesportiu municipal es posarà en funcionament de manera parcial aquest mes de juny per donar cabuda al VI Campus de Bàsquet Iván Corrales, que organitza la Unió Bàsquet Sant Adrià i que ja ha obert les inscripcions. Per poder fer l’activitat, l’Ajuntament té previst contractar tres persones: un administratiu, un encarregat de manteniment i un altre de neteja. La resta de personal necessari anirà a càrrec dels organitzadors del campus, que es farà del 26 de juny al 28 de juliol i que està adreçat a infants a partir de quatre anys, segons la informació que ofereix el club a les xarxes socials. Durant aquest temps, l’Ajuntament també preveu que es comenci a contactar amb escoles i clubs esportius per oferir les instal·lacions de cara al curs vinent.

Pendents de readmissió

Jesús Ribó, president del comitè d’empresa del Marina Besòs, deia fa uns dies que als empleats encara no els han confirmat la reincorporació als seus llocs de treball al mes de setembre. Els treballadors ara estan cobrant el subsidi d’atur i estan pendents de percebre les indemnitzacions que els corresponen per acomiadament improcedent. L’Ajuntament es va comprometre a readmetre’ls quan tornés a obrir el Marina Besòs. Està previst que, durant els sis primers mesos de funcionament, una empresa de serveis es faci càrrec de l’equipament mentre l’Ajuntament decideix per quin model de gestió optarà en el futur.

LA XIFRA

3
treballadors
s’ocuparan de la instal·lació fins que es reobri totalment, al setembre.

LA DATA

04.11.16
El tancament
del Marina Besòs es va fer després que l’empresa que el gestionava lliurés les claus a l’Ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.