Urbanisme

Les platges de Calafell estrenen terrasses

L’Ajuntament n’adjudica el manteniment a una empresa local

L’empresa Green Solutions Ecoconsultors gestionarà durant els pròxims quatre anys el contracte de subministrament, lloguer i manteniment de les terrasses de restauració que han estrenat les platges de Calafell, després que l’Ajuntament li ha adjudicat aquest servei per un import de 33.000 euros. El contracte inclou el subministrament del material, en règim de lloguer, el seu manteniment, el muntatge i el desmuntatge al principi i a la fi de la temporada d’estiu, i l’emmagatzematge durant l’hivern.

Amb l’adjudicació d’aquest servei, el govern local vol garantir que es mantenen els estàndards de qualitat de les terrasses i que es manté la imatge unificada dels diferents establiments. Enguany, quatre establiments han sol·licitat la terrassa: La Mar de Fons, Kursaal, Maite Etxea i Corbaton Beach. Només hi poden optar els establiments situats al passeig marítim de Sant Joan de Déu.

Segons l’Ajuntament, es vol que les terrasses de restauració a la sorra siguin un nou atractiu de la façana marítima de Calafell, per reforçar l’oferta de serveis turístics. L’estiu passat se’n va fer una prova pilot, satisfactòria en línies generals, que va permetre avaluar qüestions com el trànsit de cambrers per un passeig que, en ple estiu, és ple de vianants.

Segons l’Ajuntament, aquest contracte no comportarà cap despesa per a l’administració local perquè el cost del servei repercutirà directament als establiments que en facin ús per tenir la terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia