Infraestructures i serveis

les inversions de l'estat

Possible querella pel coll de Lilla

L’alcalde de Montblanc vol querellar-se contra Foment per l’aturada de l’obra

Diumenge, acció de protesta

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, va anunciar ahir la convocatòria d’una concentració ciutadana, per aquest diumenge, per reclamar la represa de les obres del túnel del coll de Lilla, “que tornen a estar aturades”. L’acció tindrà lloc a les sis de la tarda, a la rotonda d’entrada a l’autopista AP-2 de Montblanc.

Andreu va recordar que, aquest any, el pressupost del govern espanyol tenia una partida de 13,5 milions d’euros per a aquestes obres de l’A-27, tot i que aquesta setmana ha parlat telefònicament amb el delegat de Foment a Catalunya, Lluís Bonet, i ha sabut que es podria rescindir el contracte amb Acciona, l’adjudicatària: “M’ha comentat que hi ha un incompliment de contracte amb Acciona i estan mirant de rescindir-lo.” L’alcalde montblanquí està estudiant la possibilitat de presentar una querella contra Foment per la deixadesa dels treballs: “Ja fa un any i mig que ens prenen el pèl i no sabem quina sortida podem tenir.”

Amb motiu de la concentració de diumenge hi haurà dos talls de circulació, de cinc minuts cada un (de les 18 a les 18.05 h i de les 18.15 a les 18.20 h), per tal de no causar molèsties als conductors. Els assistents a la concentració podran deixar el vehicle a l’aparcament del cementiri. Aquesta acció de protesta es fa amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de la resta d’ajuntaments de la comarca, i s’hi han adherit consistoris de les comarques veïnes. Per Andreu, el túnel del coll de Lilla “serà la cirereta del pastís del Ministeri de Foment per demostrar la seva ineficàcia en les infraestructures del nostre país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia