Comencen les tasques de renovació de l'enllumenament en algunes zones de l'Eliana

Els treballs de renovació de l'enllumenat en les zones residencials de Montealegre, Gallipont i El Paraíso promoguts per l'Ajuntament de l'Eliana han donat començament aquesta setmana. L'actuació —emmarcada dins del Pla Provincial d'Obres i Serveis— disposa d'un pressupost de 170.600 euros i està cofinançada pel Govern d'Espanya (50%), el consistori (45 %) i la Diputació de València (5%).

El projecte, que compta amb un termini d'execució de 5 mesos, contempla la renovació integral de 132 punts de llum; a més de la instal·lació d'un sistema de reducció de fluix per a incrementar l'estalvi energètic.

Les zones residencials on està prevista l'actuació tindran un enllumenat de major qualitat i eficiència energètica, segons explicat la regidora de Serveis i Medi Ambient, Marta Andrés, la qual considera «prioritàries» este tipus d'inversions «que milloren la seguretat vial i ciutadana».

De fet, l'Ajuntament de l'Eliana ja ha avançat que destinarà mig milió d'euros del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva a la renovació de més de 300 punts de llum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.