Infraestructures i serveis

trànsit

afectacions

Tancament dels túnels de Bracons i Sant Esteve d'en Bas

Pels primers no s'hi podrà passar les nits del 19, 20 i 21, i pel segon, la del dia 22

Els dies 19, 20 i 21 d'aquest mes, entre les deu de la nit i les sis del matí, no es podrà circular en cap dels dos sentits de la marxa pels túnels de Bracons (C-37, eix Vic-Olot). Segons la Generalitat, la restricció és deguda als treballs programats de manteniment dels ventiladors i la neteja de les parets, entre altres accions. El trajecte entre la Garrotxa i Osona s'haurà de fer donant la volta per Santa Coloma de Farners o per Ripoll, o bé passant pel coll de Bracons o el d'Uria.

D'altra banda, el dia 22 estarà tancat el túnel de Sant Esteve d'en Bas (C-63), igualment entre les deu de la nit i les sis del matí. Com en els túnels de Bracons, el tancament s'ha programat perquè els operaris puguin treballar en el manteniment del sistema de ventilació. En aquest cas, la ruta alternativa no suposa donar tanta volta, ja que és l'antiga carretera C-63 que travessa el poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia