Infraestructures i serveis

Infraestructures

Talls al servei ferroviari de la línia de Manresa

La circulació de trens entre les estacions de Lleida- Pirineus i Cervera quedarà interrompuda avui i demà –s'habilitarà un servei alternatiu d'autobusos– a causa de les obres de construcció d'un pas inferior per a vianants que s'estan executant a Mollerussa. El tall afectarà, avui, un total de deu combois –cinc per sentit– de la línia que uneix Lleida i Barcelona per Manresa. Mentrestant, es preveu que la xifra per demà es redueixi fins a set trens, i el servei quedarà restablert al voltant de les 19 hores, segons indiquen els cartells informatius que ha instal·lat Rodalies de Catalunya a les estacions afectades.

La interrupció de les circulacions ha de permetre executar els treballs per col·locar, sota les vies del tren, el calaix de formigó prefabricat del pas subterrani que connectarà l'entorn de l'estació ferroviària –al carrer Prat de la Riba– amb la futura terminal d'autobusos, que es preveu que estigui operativa l'estiu que ve.

El pas tindrà una longitud de 15,5 metres i la seva amplada serà de 4 metres. Estarà adaptat a persones amb mobilitat reduïda, que podran accedir-hi mitjançant rampes i ascensors que hi haurà a cada costat. Els treballs, amb un pressupost de 855.000 euros, tenen un termini d'execució de cinc mesos, de manera que les obres haurien d'estar enllestides durant el mes de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia